НОВИНИ

"Избирам да избирам": защо е важно да се гласува?

В рамките на кампанията на БНТ "Избирам да избирам" популярни лица от обществената медия разговаряха на тема: "защо е важно да се гласува" с младежи, на които им предстои да упражнят правото си на вот за първи път. Целта е да провокират младите да участват в изборите. Какви са резултатите - вижте от мненията на дванайсетокласниците.

Милена Кирова
от Милена Кирова
16:44, 05.11.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Никола Дандолов - ученик в 12 клас в Испанската гимназия в София: Изборът като цяло е нещо страшно важно и аз затова съм щастлив, че ще мога най-накрая да си упражня правото на глас

Йоан - Александър Величков - ученик в 12 клас в Испанската гимназия в София: Правото на глас е, за да се упражнява и човек трябва да го използва, за да избере кой ще го управлява в крайна сметка. Това е нещо важно за мене.

Петя Димитрова - ученичка в 12 клас в СУ "Христо Ясенов", гр. Етрополе: Успях покрай този разговор да изградя своя собствена гледна точка как да оформям моето мнение, когато гласувам, по какви критерии да определя кой е моят фаворит в президентските избори.

Лорета Ненова - ученичка в 12 клас в СУ "Христо Ясенов", гр. Етрополе: Всеки един гражданин на нашата държава трябва да гласува, защото няма да се промени нищо, ако всеки реши да се откаже от своя глас.

Георги Иванов - ученик в 12 клас в СУ "Христо Ясенов", гр. Етрополе: Да покажем това, което искаме, да не стоим безучастни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво е новото в изборите?
Какво е новото в изборите?
В Китай започват арести на над 300 заподозрени в незаконна търговия с ваксини
В Китай започват арести на над 300 заподозрени в незаконна търговия с ваксини