Версията, по която работи полицията във връзка с изчезването на 25-годишният син на собственика на автокъща "Софавто", е отвличане. Припомняме, че той изчезна тази сутрин малко след като е тръгнал за работа, а колата му бе намерена близо до дома му в село Герман.

По информация на БНТ две лица са разпитани днес и освободени във връзка с изчезването на Адриан. През април те са извършили палеж на автомобили, собственост на автокъщата като са хвърляли коктейли "Молотов" по имущество на фирмата. Лицата са нанесли сериозни щети и в момента дължат пари на автокъщата.

Фактите до момента

В 9:30 ч. Адриан излиза от вкъщи, а по-късно баща му намира колата. В автомобила са намерени документите и телефона на 25-годишния мъж.

Не са били открити следи от насилие по автомобила.

Автокъщата продава много луксозни автомобили, а през последните години са извършени две вандалски прояви. Хвърляни са коктейли "Молотов" по имущество на фирмата и са причинени щети за 1 милион лева.

Адриан е работел в отдел "Външни поръчки" във фирмата на баща си.

Всичко за случая вижте по-долу.Не са намерени следи от насилие по колата на изчезналия мъж от Герман

Не са намерени следи от насилие по колата на изчезналия мъж от Герман

Отвличане на млад мъж край София. По тази версия работи столичната полиция. 25-годишният син на собственика на автокъща "Софавто" изчезна тази сутрин...