НОВИНИ

Издирваният за нападение над полицай се предаде в сливенската полиция

Издирван за нападение над полицай се предаде в сливенската полиция тази сутрин, съобщи говорителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска. Той е пристигнал в районното управление със своя защитник. Започнал е разпит на задържания.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
10:50, 04.05.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
издирваният нападение полицай предаде сливенската полиция

Мъжът е от ромския квартал "Надежда", където вчера имаше полицейска акция след сигнал за силна музика. Двама мъже бяха арестувани за нападение на полицаи и повреда на служебни автомобили. Един от служителите бе настанен в болница със средна телесна повреда. При акцията е била оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за овладяване на конфликта.

Оказването на съпротива и нападенията при изпълнение на служебните задължения, са почти ежедневие за служителите, които работят в квартал "Надежда", заяви Мандинска. Сигналите за силна музика са най-често в почивни и празнични дни, както и летните месеци. През миналата година има около 880 сигнала през този период, като всеки сигнал е съпроводен с определен вид агресия. Нарушителите редовно хвърлят камъни, бутилки и др., за да противодействат на полицаите, посочи тя.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Екатерина Захариева: Не съм изоставила съдебната реформа
Екатерина Захариева: Не съм изоставила съдебната реформа
Хранителни помощи раздават в Дупница
Хранителни помощи раздават в Дупница