НОВИНИ

Издирват 2-годишно дете, изчезнало край село Равнец

Издирва се 2-годишно дете от бургаското село Равнец. Сигналът за изчезналото момче е подаден малко след 20.00 часа снощи. През цялата нощ и до момента полиция и доброволци издирват детето. Разследващите работят по няколко версии, включително и отвличане.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
11:46, 18.03.2019 (обновена)
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Последно 2-годишният Юлиян е забелязан вчера около 18.00 часа, след което изчезва безследно. Юлиян е едно от четиринайсетте деца на семейството. Малко след 20.00 часа е подаден и сигналът в полицията.

Росен-чичо на изчезналия Юлиян: Лапето играеше в каруцата и както играеше в каруцата и изчезна. И почнахме да го търсим, това лапе не може за двайсе минути да изчезне така лесно.
Мета Ангелова-майка на изчезналия Юлиян: Последно го пуснах снощи до мен седеше. В шест часа, влязох малката да гледам и излязох и не можахме да го намерим.
Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР Бургас: Сформиран е спешен екип, който всъщност включва служители както от охранителна и криминална полиция, така и колеги от гранична полиция, които със термовизионни камери са отишли на място и са се опитали в тъмната част от денонощието да открият местоположението на младежа.

В издирвателните действия още вечерта се включва кмета на селото с доброволци.

Христо Колев, кмет на с.Равнец: Ето тук горе на баира, където последно е видяно на този път, първо един радуис от 300-500 метра, след това разширихме радиуса по-на широко.

Полицаите са разпитали жители от селото, претърсени са и съседните къщи в махалата, ще бъде разпитан и роднина от село Кошарица, който е отправял заплахи към семейството на Юлиян.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НОИ подготвя анализ на ефекта от новата формула за изчисляване на пенсиите
НОИ подготвя анализ на ефекта от новата формула за изчисляване на пенсиите
Две катастрофи с велосипедисти в Пловдив
Две катастрофи с велосипедисти в Пловдив