Обир на бензиностанция в София е извършен на Ботевградско шосе тази нощ. Крадците са влезли в бензиностанцията около 3 ч през нощта. Успели са да вземат малко над 1000 лева и машина за винетки.

От МВР съобщиха, че маскираните нападатели са заплашили служителката на бензиностанцията, но не са използвали оръжие. След като взели парите, обирджиите са избягали с кола.

Няма пострадали по време на инцидента. По непотвърдена информация, се издирват трима души. Предстоят разпити на свидетели. Също така ще бъдат прегледани записите от охранителните камери.

Машината е собственост на Националното тол управление. От АПИ заявиха, че в машината няма пари. Очаква се след приключване на огледите от Пътната агенция да дадат повече информация колко струва машината и може ли да се използва за печатане на фалшиви винетки.

Районът на престъплението остава отцепен от полицията. Очаквайте повече подробности в следващите емисии "По света и у нас"!

Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София

Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София

Трима маскирани мъже са ограбили бензиностанция в района на Долни Богоров около 2:40 тази нощ, потвърдиха за "По света и у нас" от МВР. Очаквайте подр...