Богата колекция с вещи на Мерилин Монро е изложена в Бевърли хилс, щата Калифорния. За тях е обявен търг, който ще се състои през октомври.

Две от любимите лични рокли на Мерилин Монро са изложени наред с филмови тоалети и снимки на различна възраст на секссимвола за всички времена.

Организаторите разполагат и с непоказван досега автограф на актрисата за шеф от филмовото студио "Туентиът сенчъри фокс" Бен Лайън.

Джо Мадалена, историк: Той я попитал: "Кой е баща ти?", тя отговорила "Не знам, но мисля,че фамилията му е Монро". Добре, Монро е солидно име, казал Бен Лайън, който бил влюбен в актрисата Мерилин Милър, починала на 35 и така се родила легендата Мерилин Монро. Разполагаме с фотография с надписа "Скъпи Бен, ти ме откри, ти ми даде име и ми повярва, когато никой друг не го направи".

Сценарият на "Проклетите седем години" с бележки на Монро също ще бъде предложен за продан, както и култовата й бяла рокля от същия филм. Търгът е предвиден за месец октомври, датата не се съобщава.

Продават дома, в който Мерилин Монро умира, за близо 7 милиона долара

Продават дома, в който Мерилин Монро умира, за близо 7 милиона долара

Домът на Мерилин Монро в Лос Анджелис се продава за почти 7 млн. долара. Красивият имот разполага с четири спални, и четири бани и макар и да е бил ве...