НОВИНИ

Излъчиха 600-ия епизод на "Семейство Симпсън"

Телевизия "Фокс" отбеляза важен момент в историята на "Семейство Симпсън" - 600-ия епизод на най-дълго излъчваната анимационна поредица в света. Епизодът - 27-ият от хелоуинската поредица "Къщата на ужасите" на "Семейство Симпсън", е излъчен на 16 октомври и включва пародии на продукции като "Игрите на глада", "Планетата на маймуните" и "Kingsman: Тайните служби".

bnt avatar logo
от БТА
11:08, 18.10.2016
Чете се за: 00:27 мин.
Още
излъчиха 600 епизод семейство симпсън

Поредицата "Семейство Симпсън" започва през 1987 г. с излъчването на късометражни филмчета в шоуто на Трейси Улман. Историите за Барт Симпсън и членовете на семейството му обаче се радват на изключителна популярност сред зрителите и стартират като самостоятелна поредица през 1989 г.

Създателят на шоуто Мат Грьонинг е моделирал персонажите по собственото си семейство. Той дори използва истинските имена на близките си, заменяйки единствено своето с това на Барт.

През септември тази година започна излъчването на 28-ия сезон на "Семейство Симпсън". По-рано през 2016 г. патриархът на фамилията Барт Симпсън стана първият анимационен герой, появил се на живо по телевизията. Догодина "Фокс" ще отбележи безпрецедентно събитие в историята на анимационната поредица - излъчването на първия й едночасов епизод. Обичайната продължителност на епизодите на "Семейство Симпсън" е половин час, припомня изданието

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден втори от битката за Мосул
Ден втори от битката за Мосул
Фил Колинс се завръща на сцената след 10-годишно отсъствие
Фил Колинс се завръща на сцената след 10-годишно отсъствие