НОВИНИ

Изложение ще улесни бъдещите булки при избора на рокля

Бъдещите младоженци ще открият най-новите идеи за сватбеното си тържество на 23 и 24 януари в гранд-хотел "Балкан".

bnt avatar logo
от Андреа Драганова
18:27, 20.01.2016
Чете се за: 00:51 мин.
Още

57 фирми от всички сфери на сватбената индустрия ще покажат своите предложения за големия ден. Те ще представят най-новите колекции в булчинската мода, актуални тенденции в организирането на сватбения ден, атрактивни декорации, аксесоари, сладкарски изделия и дори интересни идеи за медения месец. Фотографи и филмови къщи ще покажат най-модерните насоки за това как да бъдат запазени скъпи спомени от щастливото събитие.

Изложението събира под един покрив едни от най-добрите фирми в сватбената индустрия и едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент бъдещото семейство.

Като при всяко нещо и при организирането на церемониите има мода. През последните години голям хит са сватбите на полянка или на морския бряг. Част от двойките предпочитат връщането към корените и подчиняват всичко на старите български традиции. Колкото и да сте оригинални обаче не изпадайте в крайности, защото ефектът може да е обратен.

Има няколко важни условия за перфектната сватба. При всички случаи трябва добра организация, която да започне няколко месеца преди големия ден, трябва да се планира стъпка по стъпка, за да са спокойни младоженците.

Анета Пени - организатор на събитието: "Най-добре е да се обръщат към професионалистите, към сватбените агенти, които ще облекчат до голяма степен това тичане по организирането на събитието".

По време на изложението посетителите ще могат да се възползват и от големите отстъпки на стоки и услуги, които ще предложат участниците в него. Организаторите са предвидили и томбола с много награди.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мария, която спаси човек, печели симпатиите на хората
Мария, която спаси човек, печели симпатиите на хората
Бившият кмет Иван Евстватиев вече не е почетен гражданин на Стрелча
Бившият кмет Иван Евстватиев вече не е почетен гражданин на Стрелча