"Произведено в България" отново събира на едно място български производители преди Коледа. От столичната зала "Универсиада", където се провежда изложението, посетителите могат да си тръгнат както с дрехи, така и с българска козметика.

Какво още може да видим там до 7 декември, вижте в прякото включване на Айше Сали.

На изложението можем да видим българско вино, българска козметика. Дрехите са най-често срещани както и хубавите български обувки. Впечатление правят и цените, които са изключително достъпни.

Христо Друмев, организатор на изложението "Произведено в България": Това изложение е много достъпно за граждани, независимо с какви пари разполагат в джоба си. Не може като дойдете тука да не намерите нещо, което или много ви харесва, или е много евтино, и пак ще си го купите.
Петя Петкова: Много се радваме, че има такъв голям интерес към българското производство и толкова много почитатели на българското. /.../ Водят ги високото качество и приемливите цени.
Емилия Нецова: Най-хубавата стока, най-хубавите модели. Където и да пътува човек, трябва да избере българското.

Огромен е интересът и хората стават все повече. 104 щанда има в две зали. В едната могат да се видят български стоки, а в другата посетителите могат да видят от близо и българските занаяти.

Работното време е от 10 ч. до 19:30 ч.