НОВИНИ

Изясняват се подробностите около обира на Ким Кардашиан в Париж

Въоръжена охрана и десетки репортери обградиха дома на Ким Кардашиан в Ню Йорк ден след като американската риалити звезда беше обрана в хотел в Париж. Крадците са откраднали от Кардашиан бижута на стойност 10 милиона долара, а подробностите около обира продължават да се изясняват.

Георги Петров
от Георги Петров
06:57, 04.10.2016
Чете се за: 00:56 мин.
По света

Представител на полицията в Париж потвърди още вчера, че 35-годишната Кардашиан е била нападната от петима въоръжени мъже с маски и фалшиви полицейски униформи в хотелския си апартамент. Двама от тях са заплашили нощният охранител с пистолет, за да си осигурят достъп, и са избягали от местопрестъплението на велосипеди.

Според старшият новинарски кореспондент на "Ий Нюз", които продуцират риалити шоуто, което проследява живота на семейство Кардашиан, Ким също е била заплашена с пистолет, след което е била завързана и оставена във ваната на хотелския апартамент, без да бъде наранявана. Съпругата на многократно награждавания с "Грами" рапър Кание Уест е била сама в момента на обира, тъй като редовният ѝ бодигард е бил със сестрите ѝ Кортни и Кендал Дженър на светско събитие в Париж.

Кен Бейкър, старши новинарски кореспондент на "Е! NEWS": "Ким е била сама в стаята си и около 03:00 часа през нощта тя е била нападната от крадците, които са вързали ръцете и краката ѝ, запушили са ѝ устата, оставили са я във ваната, заключили са вратата и са завършили обира си, след което са си тръгнали с бижута на стойност близо до 10 милиона долара."

Сред откраднатите бижута е годежният пръстен на Кардашиан от Кание Уест, който струва около 4 милиона долара и половина. Самият рапър спешно е прекратил свой концерт в Ню Йорк, когато е научил новината. Децата на Кардашиан и Уест не са били с майка си в Париж. Според експерти обирът ще промени начина, по който знаменитостите използват социалните мрежи, тъй като се смята, че крадците са насрочили престъпната си акция, използвайки постоянните публикации на Ким Кардашиан в "Инстаграм" и "Туитър", където тя има общо над 120 милиона последователи, с които споделя детайли от ежедневието си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обама и Леонардо Ди Каприо обединиха сили за борба срещу глобалното затопляне
Обама и Леонардо Ди Каприо обединиха сили за борба срещу глобалното затопляне
Ураганът Матю взе първите си жертви в Хаити
Ураганът "Матю" взе първите си жертви в Хаити