НОВИНИ

Каква ще бъде годината на Жълтото земно куче според астролога Гал Сасон

С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да знае какво му предстои. Независимо дали вярваме на звездите или сме скептични, не е лошо да надникнем в бъдещето. Световноизвестният астролог Гал Сасон начерта основните тенденции, които ще ни донесе Жълтото земно куче.

Миглена Стойчева
от Миглена Стойчева
18:28, 26.12.2017
Чете се за: 03:20 мин.
Истории
каква годината жълтото земно куче астролога гал сасон

2018 е следствие на 2017, така че това, което се случи през тази отиваща си година е провокирало някои процеси, защото е година на единицата. 2018 е година на двойката. Това означава, че е година на реакцията. Много от нещата, започнали сега ще имат своя процес на продължение. Дали 2018 ще е по-добра или по-лоша зависи от гледната точка, но определено ще е по-динамична. Ще преминем от първа на втора предавка, така че ще има повече скорост, ще бъде турбо в някакъв смисъл.

И особено, защото е година на кучето. А знаем, че хората се деля на два вида - такива които обичат кучета и такива, които се боят от тях. Същото е и със самите кучетата - някой от тях са много сладки, други доста подли. Това, което обаче знаем за кучетата е, че те са защитници, много са лоялни. Ако работите върху тези свои качества, тогава годината ще е добра за вас.Проблемът обаче е, че годината ще е доста песимиснична и параноична от друга страна. Това означава, че ако хората са подвластни на страховете си, те могат да се чувстват все едно всеки е срещу тях.

Има някои кучета, които лаят по цяла нощ, ще има много от тях през тази година и това ще докара някои хора до лудост. Интересното е, че това което се случва в годината на кучето е подобно на самите кучета, ако това е символиката. Какво се направили с вълчиците? Опитомили сме ги и сме започнали да създаваме свои породи. Английският булдог е като англичаните, френският булдог се държи като французите, италианският хунд, който прилича на италианците. Съществуват всичките тези човешки проекции, заложени в породите, и те ще започнат да излизат на повърхността.

;

Така, че годината на Кучето е отворена възможност. Ако се страхуваш, ще бъде ужасна година, ако си оптимист, годината ще бъде много оптимистична. Тя ще е година на това, което ние проектираме. Защото годината на петела си е годината на петела, годината на заека е годината на заека, годината на змията е годината на змията. Но годината на кучето... на коя порода куче? Има толкова различни видове кучета, кучета, които ние сме модифицирали генетично да отговарят на това, което ни харесва. Но кои сме ние? Ето в този въпрос се крие всичко. Това е година, която ще ни помогне да разберем собствената си идентичност. Дори в различни системи на мистицизъм годината 2018 е господстващ номер. Това е година на огледалото, ще ни покаже кои сме ние.

Ако погледнем към отделните зодии, можем да кажем, че определени знаци ще почувстват годината по-силно. Знаем, че Стрелецът ще има по-леки дни, защото Сатурн е бил в Стрелец три години и това е било трудно време за тази зодия и сега тя ще почувства освобождение. Козирозите ще имат малко по-динамично време, защото техният управител Сатурн се мести в Козирог. Същото се е случило 1989 1990, когато падна Берлинската стена.

Ще станем свидетели на доста политически промени, особено в Германия и особено в Европа, точно заради този Сатурн в Козирог. Също и Телците ще преживеят известни промени, защото Уран, господарят на лудешката енергия ще се премести за първи път от 84 години в Телец. Телецът е отговорен за финансите. Това ще се случи около май, това може да причини доста нестабилност с паричните потоци през пролетта. Ще имаме една истински добра година за Скорпиона, защото Юпитер се мести в този знак и това ще даде на всичките му представители една добра енергия. Също Водолеите и Лъвовете ще преживеят някои промени особено през януари и февруари, юли и август, защото слънчевите затъмнения ще бъдат в техните знаци. На 13 юли затъмнението ще е в Рак и този знак ще усети събитията малко по-интензивно. За останалите знаци годината ще се движи нормално.

;

Не знам дали е възможно да се направи нещо толкова повърхностно, но ако трябва да кажем по една дума за всеки знак, тогава вероятно за Овена думата е кариера, за Телеца - обучение, за Близнаците - интимност, за Рак - взаимоотношения, Лъв - работа, Дева - любов, Везни - дом и семейство, Скорпиони - общуване, Стрелец - пари, Козирог - всичко, защото Сатурн е в техния знак, Водолей - раздели, за Рибите - приятелство.

Интересно е, че България е двоен Козирог и Сатурн се мести в този знак. Добрата новина за Козирозите и за България е, че Сатурн излиза от дома на болката и страданието. Така че всички видове страхове или трудности, които българите изпитваха през последните три години, бавно ще отшумяват през 2018. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната отговаря за хората. Така, че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям натиск, особено през февруари, юли и ноември. Това ще са много жизненоважни месеци за България. Но пък Юпитер влиза в дома на кариерата за България, така че ще има едно отваряне в тази сфера. В звездната карта на България има заложен аспект на лидерство. Това се случва на всеки 12 години и ще се отрази наистина позитивно.

Ако говорим за годината на кучето, трябваме на нея като на една година, в която правим това от което кучетата имат нужда. Те се нуждаят от много внимание, кучетата дават много любов. Така че основното, за което говорим, е много хубавата енергия на любовта и щастието, което да дадем едни на други по най-добрия начин, по който бихме могли да се грижим за едно куче. Тогава ще имаме една много добра година.

Ако погледнем Фън шуй в годината на Кучето цветовете са лилаво, зелено и червено. Но първо прекарвайте повече време на открито, защото кучето обича разходките. Имате прекрасни паркове в София, в България има много зелени пространства. Прекарвайте повече време в парка, прекарвайте повече време на открито, отделяйте повече време за градинарство. Ако у дома нямате нищо червено, лилаво или зелено купете си няколко малки възглавнички или пък чаршафи. Прибавете тези цветове, защото те ще привлекат позитивната енергия в годината на Кучето.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Винен бар в Банско предлага напитки, произведени от изби в региона
Винен бар в Банско предлага напитки, произведени от изби в региона
От КАТ апелират за повишено внимание на шофьорите
От КАТ апелират за повишено внимание на шофьорите