НОВИНИ

Какви мерки ще предприеме Бойко Борисов в ГЕРБ след евроизборите?

Бойко Борисов коментира какви мерки ще предприеме в партия ГЕРБ след проведените евроизбори у нас. Преди заседанието на Европейския съвет снощи в Брюксел той заяви, че ще разформирова няколко организации в страната.

Милена Кирова
от Милена Кирова Десислава Апостолова
20:07, 29.05.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

В област Плевен БСП за България побеждава с 30 на сто при 26 % от гласовете за ГЕРБ. Добричка област също е червена. Там социалистите са с 3 процента преднина пред управляващите. ГЕРБ губи и във Видин и Ямбол от БСП. Затова премиерът беше категоричен:

Бойко Борисов, министър-председател: "По вътрешнопартийните теми - моите теми, на партията, ще говоря сигурно четвъртък или петък. Дори в тези три области, където губим, градовете, в сърцето ние печелим изборите. Няколко организации или ще ги разформировам, или наново ще ги правя. Но отсега мога да кажа, че в Добрич, Плевен - там ще чистя всичко до корен. В това можете да бъдете сигурни".

Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев коментира пред БНР, че е готов да подаде оставка като областен координатор на политическа партия ГЕРБ в Добрич след резултата на европейските избори, ако такава му бъде поискана. Той зави, че са положени усилия да преборят БСП, но не са успели. Нормално е един председател на партия да не е доволен, когато партията и структурите му губят, смята още Манушев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борис Джонсън на съд за лъжи за Брекзит
Борис Джонсън на съд за лъжи за Брекзит
Хуауей се жалва в американски съд
"Хуауей" се жалва в американски съд