НОВИНИ

Какво е "спасението" за мъжете, докато половинките им пазаруват

Обиколката по магазините може да бъде изморително и тежко преживяване. Особено за мъжете. Борис Бъчваров разказва какви мерки предприеха в Китай, за да облекчат представителите на силния пол докато половинките им харчат пари в търговските центрове.

Борис Бъчваров
от Борис Бъчваров
09:40, 30.07.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Дълги опашки, пробване на различни дрехи в продължение на часове и изминаване на километри в търсене на перфектната рокля. Такава е мъжката гледна точка на една стандартната обиколка по магазините заедно с любимата.

Ву Сайджин: Чувстваш се безполезен, докато чакаш. Когато тя купува нещо и няма нужда от твоето мнение. Чакаш само да мине времето. Скучно е.

Но има спасение. Поне в Китай, където в един от търговски центрове в Шанхай са създадени стаи за мъже. Там жените могат буквално да оставят съпрузите и приятелите си "на депозит", докато правят своята шопинг обиколка. Дамите признават, че колкото и да ценят възлюбените си, те в някакъв момент се отегчават и нямат нищо противи иновацията.

Ву Япин: Предпочитам да пазарувам с него, но след известно време се уморява. Когато това се случи, той може да си почине тук и по-късно отново да се присъедини."

От началото на юни, когато отварят стаите за мъже, повече от 1000 души са се възползвали от възможността да поиграят компютърни игри, докато половинките им пазаруват. Историята и търговският център в Шанхай обаче мълчат, дали автор на кабинките за отдих е на мъж или жена. А мнозина се питат дали всъщност дамите не са тези, които си почиват от мъжете си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джордж Клуни ще съди папарашко списание
Джордж Клуни ще съди папарашко списание
Психологията на цветовете
Психологията на цветовете