НОВИНИ

Какво време ни очаква през почивните дни

Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

bnt avatar logo
от НИМХ-БАН
08:53, 21.09.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
време очаква почивните дни

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 20 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса. През нощта срещу неделя и в неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и временно ще се усили, в Източна България по-късно през деня ще стане североизточен. Облачността ще се увеличи и на места, главно в Североизточна България, ще превали, в отделни райони ще има и гръмотевична дейност. Температурите ще се понижат, повече в Северна и Източна България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Американецът Брент Сандърс: България страда от ефекта на поничката
Американецът Брент Сандърс: България страда от "ефекта на поничката"
Почина президентът на Виетнам
Почина президентът на Виетнам