Мая Манолова е получила подкрепа още по време на номинационния етап, така че засега тя има най-големи шансове за подкрепа. Това заяви в Сутрешния блок на БНТ председателят на градския съвет на БСП - София Калоян Паргов.

Относно подкрепата от различни формации в политическото пространство за кандидатурата на Мая Манолова за столичен кмет, Паргов заяви, че това не се случва за първи път. Той даде пример с 1995 г., когато Венци Йосифов е достигнал до балотаж и 2005 г, когато това се е случило със Стоян Александрвов.

Калоян Паргов, председател на градския съвет на БСП - София: Има всички шансове да се повтори един подобен развой с ясната мисъл, че БСП сама не може да спечели избори в София, но с консолидираща фигура, една такава промяна е възможна.

Очевидно е, че гражданите искат нещо различно, искат една промяна, която да даде друга перспектива, категоричен е Паргов. С нови лица и експертиза в листата за Столична община, ние ще опитаме да дадем тази перспектива, допълни социалистът.

Надявам се в предстоящата кампания да чуем дебат за бъдещето на София, заяви в заключение Калоян Паргов.

Вижте целия разговор във видеото!

​АБВ ще подкрепи Мая Манолова в София

​АБВ ще подкрепи Мая Манолова в София

АБВ ще подкрепи Мая Манолова в кметската битка за София. Ивайло Калфин ще води листата за общински съветници в столицата, съобщиха днес от партията. И...