Във времето на празничните предновогодишни концерти Камелия Тодорова също поднесе своя музикален подарък към публиката. В два поредни дни певицата излиза на сцената в зала "България". И тази вечер най-големите ѝ хитове ще прозвучат с участието на оркестъра на Софийската филхармония и Националният филхармоничен хор "Светослав Обретенов", а специални гости на събитието са Орлин Горанов и Васил Петров.

Песни, които знаем наизуст, но в тържествено изпълнение със симфоничен оркестър и хор. Камелия Тодорова сподели оставащите дни от годината със своята публика, за да ѝ изпее "Прошепнати мечти" и "Да е влюбен този свят".

Камелия Тодорова, певица: Много се радвам, че не съм отдадена на празниците. Обичам ги, заради тях се събират семействата заедно, но от друга страна се радвам, че съм заета, че имам работа и се занимавам с творчество.

Във времето на коледните песни Камелия Тодорова беше решила да не следва традицията. Но спази тази за равносметката в края на годината.

Камелия Тодорова, певица: Смятам в бъдеще да направя самостоятелен коледен концерт, но аз не съм голям любител на най-известните. Обикновено си избирам по-малко известни песни. Ще я запомня, с това че тя беше трудна, но много плодотворна за мен. Мечтая за много път, много любов, любов, любов. Това е! Животът е любов!