НОВИНИ

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена в началото на кампанията

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена едва преди началото на предизборната кампания. Това каза заместник-председателят на партията Цветан Цветанов пред журналисти в Албена. По думите му, ранното оповестяване на техния кандидат за президент ще доведе само до популитско говорене и противопоставяне.

кандидат президентската двойка герб обявена началото кампанията
bnt avatar logo
от БНТ
20:49, 04.06.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Цветанов отказа да конкретизира дали техният кандидат ще е мъж или жена, но уточни, че критерият за избор е дали даденият човек ще получи подкрепата на партията и на гражданите.

Цветан Цветанов - зам.-председател на ГЕРБ: Кандидатурата, която ще бъде издигната мога да кажа, че е обществено добре стояща и тя е доста разпознаваема и затова точно не се налага и ранното оповестяване.
;

Цветан Цветанов беше в курорта Албена, където се провежда четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ. В нея участва и новият социален министър Зорница Русинова, която коментира проблемите на семействата на деца с увреждания. По думите ѝ трябва да се работи да има повече комплексни, интегрирани услуги за децата. Така родителите им отново ще могат да работят и няма да разчитат само на заплата като личен асистент.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Среща след 60 години от завършването на Руската гимназия
Среща след 60 години от завършването на Руската гимназия
ДПС е готово за различни предстоящи избори
ДПС е готово за различни предстоящи избори