НОВИНИ

Каракачанов: Бихме се опитали да съставим кабинет с много ясна програма

В студиото на "Още от деня" съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов заяви, че кой ще получи третия мандат за съставяне на кабинет, ще реши държавния глава. Това е негово конституционно право. Каракачанов каза, че ако реши да го даде на Патриотичния фронт, бихме се опитали да съставим правителство с много ясна програма за тези година и половина, която остава до края на мандата като извадим няколко основни приоритета:

bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 29.11.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
  • Първият приоритет са доходите на хората. Искаме минималната пенсия на хората, които имат трудов и осигурителен стаж да е 300 лв.
  • Второ - темата за сигурността: това, което се случва в Турция и липсата на план Б, т.е. на адекватна европейска политика. Огромен проблем пред сигурността на България. Опасността страната ни да бъде залята от мигранти е огромна. Нашата граница трябва надлежно да бъде охранявана, не само чрез изграждането на оградата, но и охранявана с жива сила.
  • Трето - има нужда от една нова политика по отношение на българската икономика. Икономиката трябва да бъде "отпушена", като бъдат премахнати всички онези административни пречки и чиновническа бюрокрация и корупция, които мачкат инициативата на обикновения българин.

Ето това са неща, които бихме се опитали да направим, допълни Красимир Каракачанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Казанджии чакат връщане стария режим на работа, за да варят ракия
Казанджии чакат връщане стария режим на работа, за да варят ракия
Доналд Тръмп избра Том Прайс за министър на здравеопазването
Доналд Тръмп избра Том Прайс за министър на здравеопазването