НОВИНИ

Красимир Каракачанов: Разсипахме държавата от едно глупаво противопоставяне

Красимир Каракачанов от "Обединените патриоти" заяви в предаването "Панорама", че всички други предизборни кампании имат неща, които и патриотите имат. Според него, това е добре и е предпоставка за едно по-добро бъдеще на държавата.

bnt avatar logo
от БНТ
21:47, 17.02.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Красимир Каракачанов: "Патриотизмът не може да бъде монопол на една или две партии. Това трябва да е политика и ежедневие на всяка една българска партия. Заявили сме отдавна - България не можа да стане място, на което се заселват нелегални мигранти. Въпрос на прнцип е."

Според него трябва да вземем пример от Сърбия и да пазим границата си.

Красимир Каракачанов: "Не искам България да заприлича на редица западноевропейски градове. Една голяма част от мигрантите минаваха транзит през България, Сърбия и Унгария. Сърбите какво направиха? Защитиха си границата и доведоха и унгарци да им помагат."

Според него последното правителство е направило достатъчно, но въпреки това хората се нуждаят от промяна.

Красимир Каракачанов: "Не може да се отрича всичко, което е направено през изминалите две години. Какво искат хората в България - искат нормален живот и сигурност, какъв е проблемът да се направи това. Всички предизборни кампании имат неща, които присъстват при нас. Няма лошо, това може да премине в сътрудничество. Разсипахме държавата от едно глупаво противопоставяне."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Петър Москов: Никога няма да ме видите срещу ДСБ
Петър Москов: Никога няма да ме видите срещу ДСБ
Проф. Иво Христов: Влизам в политиката с конкретни задачи
Проф. Иво Христов: Влизам в политиката с конкретни задачи