НОВИНИ

Кейт Мидълтън напусна болницата след раждането на третото си дете

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж напуснаха болница след раждането на третото им дете. Новият принц е пети в линията за наследяване на трона.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
07:48, 24.04.2018
Чете се за: 00:30 мин.
По света

Малко преди 18:00 местно време принц Уилям и Кейт излязоха от болницата, за да поздравят множеството и да покажат техния син. За да приветстват новия член на кралското семейство бяха дошли хора от различни краища на света.

Лиза Люис, американка: Прекрасно беше да ги видим да излизат и да помахат. Сега вече знам защо лондончани ги обичат и изобщо англичаните. Толкова е вълнуващо!
Софи Филипс, медицинска сестра: Щастлива съм и мисля, че е удивително, като се има предвид, че тя роди само шест часа по-рано. Тя наистина е страхотна жена.

След това Уилям и Кейт се върнаха обратно в сградата, за да вземат столчето на бебето и да отпътуват към двореца Кенсингтън. Най-малкият принц се роди вчера в 11:01 местно време. Знае се неговото тегло от 3.8 кг, но не и името му.

Съобщение за раждането на новия принц беше поставено пред Бъкингамския дворец, както традицията повелява. Съобщението ще стои там 24 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво пропускат медиите, когато разказват за телефонните измами?
Какво пропускат медиите, когато разказват за телефонните измами?
Джордж Буш-баща е приет в болница в Хюстън
Джордж Буш-баща е приет в болница в Хюстън