НОВИНИ

Хасан Азис: ​Удържахме идеята ДПС

Удържахме идеята ДПС, постигнахме си целта на изборите, имахме целта да се представим най-добре и да не допуснем на политическата сцена да се появят партии доминанти, каза Хасан Азис от ДПС.Политическата сцена остана чиста от партии доминанти, добави той.

bnt avatar logo
от БНТ
19:33, 11.04.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Хасан Азис дори не поиска да спомене името на партията на Лютви Местан

Хасан Азис, ДПС: Няма такава тема като ДОСТ, а имаме Движение за права и свободи, което се грижи да участва по най-доброя начин и в изборите и след изборите. Радвам се, че оставам кмет на Кърджали.

По повод думите на президента, че сме свидетели на контролиран опит да се повлияе на изборите ни отвън Хасан Азис каза, ДПС ще излезе със своя позиция.

Хасан Азис, ДПС: Партията ни със сигурност ще излезе със своя позиция, господин председателя утре ще имат среща с ГЕРБ, на която тази тема също ще бъде дискутирана.

Той коментира и принципа за уседналост:

Хасан Азис, ДПС: Партията от самото си съществуване досега на първо място винаги е поставяла върховенството на закона, Конституцията на страната, така че нашето поведение ще бъде подтикнато от това, което винаги сме го казвали за правата и свободите на българските граждани, независимо къде се намират.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КЕВР обсъжда поскъпване на цената на водата във Варна
КЕВР обсъжда поскъпване на цената на водата във Варна
ГЕРБ и БСП в смирен разговор в Страстната седмица
ГЕРБ и БСП в смирен разговор в Страстната седмица