Херцогинята на Кембридж Катрин е приета в болница за раждането на третото си дете, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на съобщение от двореца Кенсингтън.

Съпругата на принц Уилям е постъпила в частното крило "Линдо" на болницата "Сейнт Мери" в Лондон, където са родени двете по-големи деца на кралската двойка - принц Джордж и принцеса Шарлот. Според съобщението от двореца Кенсингтън херцогинята на Кембридж Катрин е в "начална фаза на родилния процес".

Пред болницата вече е пълно с почитатели на кралското семейство в очакване да чуят голямата новина.

Принцеса Кейт не изпълняваше задълженията си от 22 март, а бебето, което ще се роди ще бъде пети по ред претендент за британския престол и шесто правнуче на кралица Елизабет. Раждането на новия член на кралското семейство ще бъде обявено с имейл до пресата и туит от акаунта на Двореца Кенсингтън.

Ще бъде спазена и традицията за поставяне на писмено уведомление на стойка със златни орнаменти зад желязната ограда на двореца Бъкингам. Както и с първите две деца Кейт поиска естествено раждане и да не знае предварително пола на бебето.

Фаворити сред имената в букмейкърските залози са Мери, Алис, Александра, Елизабет и Виктория за момиче, а за момче - Артур, Албърт, Фредерик, Джейм и Филип.

Фенове на херцогиня Катрин се събират пред болницата, където се очаква да роди

Фенове на херцогиня Катрин се събират пред болницата, където се очаква да роди

Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц Уилям с трето дете "във всеки един момент", почитатели на кралската двойка вече се с...