Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се пошегува, че се чувствала "много бременна" по време на първия си официален самостоятелен ангажимент при посещение на дом за социални грижи в Лондон, предаде Ройтерс.

Тридесет и седем годишната съпруга на принц Хари очаква първата си рожба през пролетта. Меган Маркъл беше на коледно посещение в дом за социални грижи за хора, работили в шоубизнеса. Попитана от един от настанените как се чувства в момента, Меган отговори: "Много добре" и потривайки коремчето си добави: "Днес съм много бременна!".

Агенцията припомня, че в понеделник бащата на херцогинята Томас Маркъл помоли в телевизионно интервю кралица Елизабет Втора да му помогне да се сдобри с дъщеря си. Родителят и бъдещата родилка не са си проговаряли от венчавката ѝ с принц Хари през месец май.

Известността не е променила особено Меган Маркъл, която изглеждаше земна и приветлива при посещението й в социалния дом Бринсуърт хаус, който се грижи за бивши изпълнители от театъра и шоубизнеса и има за патрон кралица Елизабет Втора.

Меган Маркъл планира да роди под хипноза

Меган Маркъл планира да роди под хипноза

Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, възнамерявала да роди под хипноза, пише в. "Сън". По този начин кралската особа няма да и...