НОВИНИ

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък се ожениха в рамките на частна церемония в Лонг Айлънд, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
15:49, 30.09.2018
Чете се за: 00:36 мин.
Още
холивудската актриса гуинет полтроу омъжи брад фалчък

Звездата от филма "Железният човек" се омъжи за приятеля си, продуцента Брад Фалчък в присъствието на членове на семействата им и приятели, сред които Робърт Дауни младши, Джери Зайнфелд, Стивън Спилбърг, Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджи Мадън. Гуинет и Брад са заедно от 2014 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Клуб Веселие". Двамата имат по две деца от предишни бракове.

;

Актрисата едва в началото на годината сподели публично някои неща за Фалчък. "Дадох си сметка колко сложен може да бъде романтичният живот - каза тя през януари. - Не само защото открих мъжа, с когото искам да бъда до края на дните си, но и защото интимният живот направи възможно приемането на необичайни предизвикателства."

;

Полтроу, която беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, неотдавна призна, че няма да участва активно в планирането на бъдещата си сватба, тъй като е твърде заета. Когато тя и Крис сключили брак през 2003 г., нямало сватбено тържество, защото двамата решили да се оженят далеч от светлината на прожекторите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Полицията в Шумен задържа трима мъже за множество телефонни измами
​Полицията в Шумен задържа трима мъже за множество телефонни измами
​Турция се подготвя за мощния тропически циклон
​Турция се подготвя за мощния тропически циклон