На гласуването на оставките на министрите в парламента ще бъдем цялата група на БСП, както и на ветото на президента, и когато се гледат важни законопроекти и решения. Това обяви в предаването "Още от деня" Христо Проданов, депутат от "БСП за България", зам.-председател на ПГ на партията. Оставките и назначенията обаче няма да променят абсолютно нищо, допълни той.

Ние не омаловажаваме ползата от парламентарната трибуна, но нашата задача е изграждане на Национална доктрина за България. Затова, през останалите заседания, на ротационен принцип, 20 депутати от БСП ще присъстват в пленарна зала, обясни депутатът.

В края на декември ще проведем Конгрес, на който ще бъде приета платформата, която ще обсъждаме през следващите три месеца с българските граждани. Но през това време, ние ще бъдем много активни в парламента, категоричен е социалистът.

Президентът и БСП не са скачени съдове, той има мнение, ние имаме наше и това се решава чрез дебати. Така Проданов коментира позицията на президента Радев, че на този етап България няма нужда от предсрочни избори.

Корнелия Нинова предложи разговор за бъдещето от с. Баня

Корнелия Нинова предложи разговор за бъдещето от с. Баня

Лидерът на БСП Корнелия Нинова предлага да се води разговор за бъдещето, а не за миналото. БСП проведе двудневен семинар в село Баня, а от тази вечер...