НОВИНИ

Христо Стоичков - ексклузивен гост в "Извън играта" по БНТ1

Най-известният български спортист в света е специален гост на Люба Пашова тази седмица в предаването „Извън играта“. Зрителите ще видят емоционалния разговор с Христо Стоичков в събота (5 май) от 18:30 часа по БНТ1.

христо стоичков ексклузивен гост извън играта бнт1
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 04.05.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Водещата ще върне Стоичков в спомените за големите му професионални успехи. Двамата ще погледнат към спортните постижения, престижните награди и славата от дистанцията на времето. Христо Стоичков и до днес остава най-успелият български футболист: носител е на „Златната обувка“ и „Златната топка“, а в класация на вестник "Гардиън" бе обявен за един от най-добрите нападатели в историята на световния футбол.

„Христо Стоичков е знаменитост от световна величина. Срещите ми с него винаги са събитие, защото има ярки и непоколебими позиции по теми, свързани както с футбола, така и с публичния живот не само в България. За мен е чест, че единственото предаване, в което избра да гостува в краткото си завръщане у нас е „Извън играта“ – заяви Люба Пашова.

Футболната легенда ще говори и за приятелствата, семейството и ще разкрие добре ли се справя в ролята на дядо, далеч от светлините на публичния интерес.


Гледайте предаването „Извън играта“ в събота от 18:30 часа по БНТ1 и повторение от 22:00 часа по БНТ HD!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Успешна втора репетиция на „Equinox“ в Лисабон
Успешна втора репетиция на „Equinox“ в Лисабон
Огромна пукнатина в земята се появи в Нова Зеландия
Огромна пукнатина в земята се появи в Нова Зеландия