НОВИНИ

Кирил Ананиев: ​"Майчин дом" няма задължения към доставчици

Финансовото състояние на АГ-болницата "Майчин дом" е много добро, без никакви задължения към доставчиците, подчерта министърът на здравеопазването Кирил Ананиев по време на откриването на реновираната Послеродова клиника в "Майчин дом".

bnt avatar logo
от БТА
12:05, 09.01.2018
Чете се за: 00:25 мин.
Още
кирил ананиев ​майчин дом задължения доставчици

Ремонтът на клиниката е за близо 600 000 лева, предоставени от Министерството на здравеопазването. Болницата е с традиции, най-голямата е в страната, а само през миналата година са се родили над 3900 деца, допълни той. Министър Ананиев увери, че подобни инвестиции ще продължат. Той подари на директора на "Майчин дом" икона на Дева Мария.

Директорът на болницата доц. Иван Костов каза, че клиниката е най-голямата и най-модерната в страната. Грижата за майката и бебето е в основата на всяка политика, допълни той. По думите му през годините "Майчин дом" е била основен фактор за развитие на акушерството и гинекологията в страната. Амбицията ни е да се развиваме още, имаме достатъчно високо подготвени специалисти, обучават се десетки студенти и специализанти, каза още той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земеделските стопани в Гърция се готвят за протести
Земеделските стопани в Гърция се готвят за протести
Пловдивски ученици създадоха наръчник на европейския тийнейджър
Пловдивски ученици създадоха наръчник на европейския тийнейджър