НОВИНИ

К. Добрев: Искаме да свалим завесата и да разбулим някои тайни в БСП

По повод писмото на 11 кандидати за лидерския пост, в което се изразяват съмнения за готвени манипулации на конгреса на БСП депутатът Кирил Добрев каза в предаването "Още от деня", че това писмо е в резултат на това да се свали завесата и да се разбулят някои тайни в БСП.

Татяна Кръстева
от Татяна Кръстева
18:51, 27.04.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас
добрев искаме свалим завесата разбулим тайни бсп

"Едната тайна е, когато предстои конгрес кой е номиниран за поста председател, коя организация кой е предложила и втората най-голяма пазена тайна това са имената на делегатите на конгреса. Като имената им не трябва да ги научиш по време на конгреса, а поне две-три седмици по-рано, за да можеш да водиш разговори с тях", каза Кирил Добрев.

По думите му тези тайни винаги са се пазели от ръководството на партията."Сега със зъби и нокти тази тайна се пози от обкръжението на Михаил Миков", каза Добрев.

Той уточни, че има 264 общини в България, които провеждат редовно своите конференции. На тези конференции винаги има дебат, на който се предлагат кандидати за председател на партията и делегати на конгреса, които ще избират председателя. Тази информация по думите на Добрев се обобщава някъде. Това, което са искали сега кандидатите за председател е именно тази обобщена информация, допълни Добрев.

Добрев подчерта, че до момента освен него и Корнелия Нинова никой от кандидатите не е извадил някаква стратегия, визия или програма за това какво ще се прави през следващите 4 години под ръководството на този или онзи председател.

Според Добрев проблемите в БСП са много. "Ние живеем ден за ден", каза той и допълни, че най-големия проблем е липсата на стратегия и визия.

Вижте какво каза още Кирил Добрев ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Испания достигна до единствения изход от политическата криза - избори
Испания достигна до единствения изход от политическата криза - избори
Русенци подариха повече от 300 килограма храна на пенсионери
Русенци подариха повече от 300 килограма храна на пенсионери