НОВИНИ

Китаец е най-известният строител заради фитнес уменията си

Строител от Китай се превърна в интернет сензация. През последните години той разнообразявал тежката работа с физически упражнения. Така се появил нов стил на уличен фитнес, съобразен с условията на строителната площадка.

bnt avatar logo
от БНТ
07:04, 12.10.2016
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Ши Шенуей. Това е може би най-известният строител в Китай. Или поне в социалните мрежи.

Ши е на 23 години, а животът му вече изглежда като източна притча, която вдъхновява младите хора в Китай. Като дете Ши бил пристрастен към видео игрите и не понасял спорта. Но това се променило, когато започнал работа като строител. Той бил болнав, трудно издържал на натоварването. Промяната не настъпила веднага.

Ши Шенуей: "Чувствах се изтощен, изморявах се лесно. След няколко месеца реших, че трябва да се променя. Видях в интернет видео на човек, който правеше невероятни неща. Реших, че и аз трябва да опитам. Аз съм затворен човек, не обичам да общувам много. Затова реших да се фокусирам върху себе си и да постигна това, което искам".

За няколко години на упорити ежедневни тренировки Ши придобил невероятни умения. И вече има над 1 милион последователи в социалните мрежи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК ще обсъжда търговското споразумение с Канада
ЕК ще обсъжда търговското споразумение с Канада
Нови жертви на ожесточени сражения в сирийския град Алепо
Нови жертви на ожесточени сражения в сирийския град Алепо