"Клуб НЛО" се завръща с концерт в НДК. Незабравимите песни и скечове от легендарното предаване на БНТ ще бъдат представени на 20 декември. Нови смешни случки ще бъдат част от спектакъла, а към знаковите личности се присъединяват и актьори, които не са учавствали в предаването.

Звезди от поколението, заради които улиците опустяваха. За да се посмеем заедно на начина, по който живеем. И ако погледнем назад, сякаш нещата изглеждат същите. Само актьорите от НЛО са още по-любими.

Георги Мамалев, актьор: Най-интересните герои се помнеха - Каракочев, професор Гучев, Тримата в кухнята.

И сега ме срещат хора и ми казват: телефонът ми звъни някак международно.

Стефан Димитров, композитор: Някак си всичко това ставаше с лекота, което в изкуството е много важно. От време на време се сещам за някои от знаковите песни - "Партии любими", "Бонджорно, каро мафиозо ", "Ех, Канада!". Мога да ги изброявам още, защото предполагам, че съм написали някъде към 70-80 песни за "НЛО".
Антон Радичев: На моя човек непрекъснато му се къса сърцето. Но му се къса сърцето сега вече от радост за някои неща, а не от мъка.

Споменът за НЛО събира екипа след 14-годишна пауза. Освен Георги Мамалев, Антон Радичев, на сцената ще видим Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Нов скеч ще покаже от какво се вълнуват Тримата в кухната, а концертът ще завърши с хоро. Така нещата може би ще изглеждат същите, но смехът ще лекува.