И тази година дядо Коледа очаква писмата с желания от малките си почитатели по целия свят. В Пловдив, най-нетърпеливите деца вече пуснаха своите предпочитания за подаръци до белобрадия старец. А той, разбира се, ще отговори на всички, които са слушали през годината.

Пловдив

Смартфони, компютри и електронни игри са най-поръчваните подаръци до Дядо Коледа. За да го улеснят в избора децата дори му дават подробни указания за покупката.

Диана Ранчева - „Български пощи" - Пловдив: Децата са много подробни в обясненията си от гледна точка на това каква точно модификация трябва да бъде телефонът, как изглежда марката, към кой сайт Дядо Коледа може да се обърне да влезе в интернет, да провери точно какво е желанието на детето.

Освен електроника, в писмата си децата поръчват книги и домашни любимци, а други просто искат здраве за семейството. В замяна му изпращат рисунки и редица неизпълнени обещания.

Диана Ранчева - „Български пощи" - Пловдив: Много учтиво го канят да присъства на Коледа на тяхната трапеза. Даже някои от децата считат, че това е най-големият подарък. Нищо друго не искат - само да се срещнат с него, да си поприказват, защото това е най-прекрасния човек.

Тази година Дядо Коледа ще отговори лично на всяко дете, което му е писало до 12 декември. Тогава ще бъде избрано и най-красивото писмо.