НОВИНИ

Коледно матине на БНТ и БНР

За трета поредна година Българската национална телевизия и Българското национално радио организират Коледно матине в зала „България". Специално участие в концерта има Габриела Йорданова, която ни представи на Детската Евровизия. БНТ 2 ще излъчи празничният концерт на живо на 25 декември от 11 часа.

Яна Тодорова
от Яна Тодорова
18:30, 22.12.2015
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Репетициите за тазгодишното издание на Коледното матине вече започнаха.

Емил Табаков - диригент: "Eдин празничен концерт с музика, която е предназначена точно за такива празници Бах, Хендел, арии от Гуно. С много добри наши солисти. Настроението е по-различно отколкото на други концерти."

За това настроение ще допринесе и изпълнението на Габи, която също усилено репетира за празничния концерт. Габи ще пее "Let it snow" и "We wish you a Marry Christmas" с детския радиохор. Колкото до магията на празниците и чудесата, които стават по Коледа, Габи казва:

Габриела Йорданова: "Това, че имам възможност точно на Коледа и да участвам и на „Българската Коледа" съм благодарна, че имам тази възможност, и че всъщност по Коледа стават чудеса и трябва да вярваме в тях."

Габи е пяла и преди с Биг Бенда на Българското национално радио. И въпреки многото участия по Коледа е спокойна преди концерта в зала "България".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стипендии за даровитите деца на Разград
Стипендии за даровитите деца на Разград
Ахмед Доган с критика към Местан
Ахмед Доган с критика към Местан