НОВИНИ

Консулството на България в Лос Анджелис с предупреждение за урагана Флорънс

Ураганът Флорънс достигна последната 5-та степен и приближава Източното крайбрежие на САЩ, като се очаква да го достигне в късните часове на 12 септември, сряда. Най-засегнати ще бъдат щатите Северна, Южна Каролина и Вирджиния, в които е обявено извънредно положение.

консулството българия лос анджелис предупреждение урагана флорънс
bnt avatar logo
от БНТ
14:48, 11.09.2018
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Посолството на Република България във Вашингтон и генералните консулства настоятелно препоръчва на всички български граждани в посочените по-горе райони да се информират постоянно за развитието на ситуацията и да следват стриктно указанията на местните власти.

При необходимост от съдействие, можете да се свържете с посолството на телефон: +1 (202) 387-5770 или +1 (202) 387-0174. Телефонът на на Генералното консулство в Лос Анжелис е +1 478 6700.

Неблагоприятно вторично въздействие е възможно и по крайбрежията на щатите Джорджия, Мериленд и Делауер. Очакват се ветрове със скорост над 200 км/ч и проливни дъждове в продължение на следващите три-четири дни след достигането на континента.

Дадени са указания в отделни области да се пристъпи към евакуация на населението. Издадено е предупреждение за запасяване с храна, вода и предмети от първа необходимост.

За информация можете да следите фейсбук страницата на посолството- https://www.facebook.com/Bulgarian-Embassy-in-Wash... както и профила в Туитър - @EmbassyBGinUSA.

Актуална информация относно урагана Флорънс и неговото движение можете да намерите на https://www.nhc.noaa.gov/.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кола падна от мост над главен път Е79
Кола падна от мост над главен път Е79
Очакваната реколта от пшеница е 5,4 млн. тона
Очакваната реколта от пшеница е 5,4 млн. тона