НОВИНИ

Италианската звезда Дзукеро на сцената на Античния театър в Пловдив

Концертът на италианската звезда Дзукеро на Античния театър в Пловдив.От началото на тазгодишното му турне на 30 юни на джаз фестивала в Монтрьо това е 13 излизане на Дзукеро на сцената и за първи път пред публиката в Пловдив.

bnt avatar logo
от Мариела Хубинова
21:10, 23.07.2018
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Атмосферата на концерта е прекрасна, след като през последните 3 дни Пловдив беше огласен от легендите на хеви метъла "Iron Maiden", "Judas Priest" и "Sabaton", днес е време за малко повече блуз, рок, джаз, соул и госпъл, в изпълнение на неповторимия Дзукеро.

Той пристигна в България още вчера, а през днешния ден разгледа Пловдив, опозна го, обядва в ресторант в Стария град, след това изпи една маргарита в квартал "Капана" и разбира се, се приготви за концерта, като не отстъпи на своето здравословно меню.

Интересът към сценичната проява на Дзукеро, тук в Пловдив, наистина е голям. Тази вечер публиката ще чуе всичко най-добро от 30-годишната творческа кариера на Аделмо Форначари, което всъщност е истинското име на Дзукеро. Песни като "Baila Morena", "You are so beautiful", "Senza una donna", "Wonderful life", но също така някои от най-новите му парчета от последния му солов албум "Black cat". Концертът тази вечер започна точно с тези парчета.

Турнето на Дзукеро тази година преминава под слоганът "Most wanted" - най-търсеният, най-желаният и най-издирваният вече е пред своите фенове, тук на Античния театър в Пловдив, където между другото публиката е интернационална.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сирия и Южна Осетия подписаха договор за дружба и сътрудничество
Сирия и Южна Осетия подписаха договор за дружба и сътрудничество
Нов живот за свободната библиотека Рапана във Варна
Нов живот за свободната библиотека "Рапана" във Варна