НОВИНИ

Корнелия Нинова няма да ползва охрана от НСО заради заплахите към нея

Корнелия Нинова категорично няма да ползва охрана от НСО заради отправените заплахи към нея и опита на гражданина, заплашвал нея и президента Румен Радев с SMS-и, да нахлуе вчера на "Позитано"20.

bnt avatar logo
от БТА
13:40, 29.11.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
корнелия нинова ползва охрана нсо заради заплахите нея

Това заяви лидерът на левицата пред медиите в парламента и се аргументира, че парите, които дават хората, не бива да отиват за охрана на политиците.Това е принципно, каквото и да се случи, ще откажа охрана от НСО, потвърди Нинова.

Тя добави, че вчера на "Позитано" 20 са идвали, според нея, от отдел "Убийства" и са разпитвали колегите ѝ, които са били в пряк контакт с нарушителя. Охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона, административният директор, който е слязъл да види какво става в тази суматоха - те дадоха показания, защото са преки свидетели. Аз не съм имала контакт с него, бях си в кабинета и работех и не съм разпитвана, разясни председателят на левицата.
Корнелия Нинова нямала представа защо е била избрана от въпросния човек, но си спомни, че в случаите, когато той е пускал SMS-и, е бил задържан, дал е обяснения, признал е за отправяните заплахи към нея и президента Радев и е подписал предупредителен протокол, че няма да се повтаря.

Не го следя случая, отбеляза Нинова. Тя не правела връзка с инцидентите с автомобила ѝ, в единия от които самата пострада.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Борисов се срещна с Негово Кралско Величество Салман ал-Сауд (СНИМКИ)
Премиерът Борисов се срещна с Негово Кралско Величество Салман ал-Сауд (СНИМКИ)
Обвиняем изпи неизвестна течност по време на четенето на присъдите в Хага
Обвиняем изпи неизвестна течност по време на четенето на присъдите в Хага