НОВИНИ

Корнелия Нинова: Няма да се кандидатира за президент

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и днес заяви, че няма да се кандидатира за президент. След като вчера премиерът Борисов отново посочи, че на президентските избори трябва да има лидерска битка, Нинова обясни, че БСП е взела решение да се търси обща лява кандидатура.

bnt avatar logo
от БНТ
19:49, 31.07.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
Корнелия Нинова - председател на БСП: Поела съм партията преди два месеца с ангажимент, че ще я изведа до победа на парламентарни избори. Имам да свърша тази работа и на президентските избори няма да бъда кандидатурата на БСП. Смятам, че общата кандидатура на левицата ще има много голям шанс за победа. Балотаж със сигурност и борба за победа на втори тур.

От БСП са подали сигнал до Главната прокуратура за това, че вчера на Бузлуджа е бил заглушен сигналът на телевизия, с която са имали договор за пряко излъчване на събора. Според левицата става дума за саботаж, който не може да бъде направен от случайни хора. От ляво определиха случая като тежка цензура срещу опозицията и попитаха дали Бойко Борисов има нещо със заглушаването на сигнала.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Финал на Надиграй ме на неделното хоро в София
Финал на "Надиграй ме" на неделното хоро в София
Варненци потърсиха прохлада на плажа в горещия ден
Варненци потърсиха прохлада на плажа в горещия ден