НОВИНИ

Корнелия Нинова: Пътят, който извървяхме за една година беше труден, но правилен

Пътят, който извървяхме за тази 1 година беше труден, но времето показа, че е правилния. Трябва да имаме сили да продължим. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Панорама". По думите й, левицата е увеличила три пъти подкрепата си.

bnt avatar logo
от БНТ
21:42, 28.07.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Промяната в БСП започна, но не е приключила. Ние казахме, че ако имаме претенция да променяме България, трябва да започнем от себе си и мисля, че го показахме през тази 1 година. Не беше лесно, но резултатите показват, че сме прави, уточни Нинова. Резултатите от изборите ни определиха като опозиция. Ние сме много различни с управляващите - и като идеи, програмите ни са много различни, допълни тя.

Корнелия Нинова - председател на БСП: Тези 3 месеца, които минаха показват, че сме много различни в политиките, които искаме да провеждаме. И смятам, че правилно отхвърлихме всякакви очаквания и предложения за общо управление с ГЕРБ. Но има въпроси, по които преди всичко трябва да бъдем българи и ние го показахме за тези няколко месеца. Има случаи, в които трябва да търсим национално съгласие.

Във връзка със скандала "Суджукгейт", лидерът на левицата каза, че не може през последния месец политиката и същността на политиката да е сведена до едни суджуци, правени по специална рецепта за премиера. Според нея това е дъното и не иска това да е българската политика.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мустафа Карадайъ: В управляващата коалиция има отстъпление от евроценностите
Мустафа Карадайъ: В управляващата коалиция има отстъпление от евроценностите
Ново откритие в Перперикон направиха археолози
Ново откритие в Перперикон направиха археолози