НОВИНИ

Кой е новият водещ на „Стани богат“ по БНТ

Тази вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра - „Стани богат“.Водещият на легендарното предаване е актьорът Михаил Билалов, а първият участник е студентът по медицина Станимир Тепавски. Гледайте „Стани богат“ по БНТ 1 или онлайн на нашата страница.

bnt avatar logo
от БНТ
17:00, 01.04.2018 (обновена)
22926
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа в програмата на БНТ1, а повторенията ще са с начален час 12:30 и от 16:30 по БНТ2.

Играта се завръща в класическата си схема - 15 въпроса, три жокера (обади се на приятел, 50:50 и помощ от публиката) и голяма награда от 100 000 лв.

Ще видим играчи извън клишето, предаде репортерът на „По света и у нас“ Мая Димитрова. Различни истории, през които сблъсъкът между Играта и играещият винаги ще изненадва. В ефира на БНТ шоуто ще бъде динамично, провокиращо и предизвикващо ума.

„Това е умно предаване за умни зрители“, заяви генералният директор на БНТ Константин Каменаров.

„Прекрасно е, че „Стани богат“ отново ще се излъчва в България и то по Българската национална телевизия, сподели Никола Рийв - консултант на продукцията от страна на „Сони пикчърс телевижън“.

Вижте повече:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бахрейн откри голямо петролно находище
Бахрейн откри голямо петролно находище
По последни данни: Китайската космическа станция ще падне в Сомалия
По последни данни: Китайската космическа станция ще падне в Сомалия