НОВИНИ

Крадци пируваха в дома на ограбената от тях жена в русенско село

69-годишна вдовица е заплашвана с нож, бита и връзвана с въже от двама крадци, които са задигнали 45 лева от дома й. Полицията издирва извършителите. Историята е от русенското село Ряхово, в което повече от десет години престъпления не са регистрирани.

bnt avatar logo
от Даниела Димитрова
19:28, 12.10.2016
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Възрастната жена излиза, за да изхвърли боклука, когато двама маскирани младежи я нападат. Те я захвърлят на леглото в детската стая, като я заплашват с нож, за да им даде парите и бижутата си.

"Много жестоко ме блъскаха. Имам болки. След това им викам: -вземете, бе момчета каквото искате и ме оставете, болна жена съм".

За да могат да претърсят дома на спокойствие, нападателите връзват самотно живеещата жена за краката.

„Не съм си получила дори пенсията. Какво искате? Някой им бил казал, че съм богата жена и почнаха тараш навсякъде и ми викат: - ако намерим големи суми ще ви убием, че лъжете."

След като намерили само 45 лева в чантата на пенсионерката, крадците решават да се почерпят. Сядат край масата в кухнята, изяждат вечерята, отварят си и бутилка вино. Четири часа жертвата е в безпомощно състояние и очи в очи с нападателите си. Призори тя получава астматичен пристъп и крадците бягат, уплашени от състоянието й. .Хората в Ряхово са в шок от случилото се. Тези, които са сами казват, че след този случай, ще им се наложи да живеят като затворници, в домовете си, докато крадците са на свобода и набелязват поредната си жертва.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в Спешна помощ заради недостиг на екипи
Протест в Спешна помощ заради недостиг на екипи
​Мирен протест пред БНТ в подкрепа на миньорите в Бобов дол
​Мирен протест пред БНТ в подкрепа на миньорите в Бобов дол