Британската кралица Елизабет Втора свиква утре семейно съвещание. Ще бъде обсъдено решението на принц Хари и съпругата му да се откажат от кралските си задължения и да поемат независим път. Това ще е първата среща на принца с баба му, откакто беше обявено безпрецедентното решение. Очаква се Меган да се включи по телефона от Канада. Пресата следи отблизо събитията около принц Хари и Меган. Във фокуса на вниманието излезе и канадското градче, където те прекараха 6 седмици в края на миналата година.

Камерите проследиха британската кралица, която отиде на църква в Сандрингам преди утрешната семейна среща. На нея ще присъстват престолонаследникът принц Чарлз и синовете му Уилям и Хари. Очаква се Меган да се включи по телефона от Канада. Надеждата е да се стигне до следваща стъпка в процеса, с който ще се решат новите отношения на Хари и Меган с кралското семейство, съобщава Би Би Си и отбелязва, че има сериозни препятствия.


"Светска суматоха": Принц Хари и Мегън се разделят с кралските си задължения

"Светска суматоха": Принц Хари и Мегън се разделят с кралските си задължения

Нова година, ново начало, нови скандали - така ще започнем първата ни за годината среща. Без съмнение тази седмица беше изпълнена с интересни събития...

След като двойката обяви, че иска да стане финансово независима, британският вестник "Таймс" събщи, че Меган Маркъл ще озвучава анимационни филми на "Дисни", а компанията се е ангажирала с дарение за дейност по спасяване на слонове. Това не е официално потвърдено, но Ройтерс припомня разговор на принц Хари с шефа на "Дисни" Боб Айгър това лято.

Екип на агенцията посети градчето Норт Санич на канадския остров Ванкувър. В тази къща, според британската преса, семейството е прекарало ваканцията си в края на миналата година. Има спекулации, че Меган е отишла там при сегашното си завръщане в Канада, където е бебето Арчи. Хората тук се вълнуват от съдбата на семейството.