НОВИНИ

Кралската сватба: Когато Хари срещна Меган

Меган Маркъл изглежда готова за новата си роля. Тя ще е с повече зрители от всичките ѝ предишни. Пред погледите на целия свят.

Цветелина Йорданова
от Цветелина Йорданова
08:52, 19.05.2018
Чете се за: 02:00 мин.
Още

Тя спечели сърцето на един от най-желаните ергени на планетата и се превърна в една от най- обсъжданите жени. Американка, разведена, с тъмнокожа майка и бял баща, потомка на роби - тя е далеч от представата за типичната кралска булка. Но с ослепителната си усмивка Меган застана до внука на британската кралица и показа, че мястото ѝ е точно там.

Любовта ѝ към Хари изглежда като приказка, но има твърде висока цена. Да стане част от вековните традиции и затворения свят на кралското семейство и да се откаже от досегашния си живот. Мегън изглежда притежава достатъчно смелост да го направи.

Родена е само дни след сватбата на родителите на Хари в Лос Анджелис.

Баща ѝ работи в Холивуд. Когато майка ѝ я разхожда с количката, се случвало хората да се радват на бебето със светла кожа и да питат къде е майката, вземайки майка ѝ за бавачка.

;

Когато Мегън е на 6 години, родителите ѝ се разделят, но продължават да я обграждат с любов. Майка ѝ я нарича цвете, баща ѝ я учи да лови риба. Когато е на 7, хит сред детските играчки са семейства от кукли - черни или бели. На Коледа Мегън получава черна майка, бял баща, едно бяло и едно черно дете. Баща ѝ прави това семейство специално за нея.

На 11 г. Меган пише писмо до Първата дама Хилари Клинтън, възмутена от реклама на сапуни, внушаваща, че мястото на жените е в кухнята. Резултатът е, че производителят е принуден да я промени. От тук нататък за нея равенството между половете е неизменна кауза. Участва в различни благотворителни кампании по света по-добро образование, хранене и здравеопазване на момичетата. Произнася вълнуваща реч пред ООН за правата на жените.

Меган Маркъл: Често ще чуете хората да казват: вие помагате на жените да намерят своя глас. Напълно съм несъгласна с това, защото жените нямат нужда да намират гласа си. Те си имат глас. Те имат нужда да почувстват възможност да го използват.

Още от дете е по снимачните площадки в Холивуд, започва да се изявява като актриса, но светът я познава най-вече като Рейчъл Зейн от „Костюмари“. Била е булка и на екрана и в живота. Бракът ѝ с продуцента Тревър Енгелсън продължава две години.

;

Завършила е специалност комуникации в Северозападния университет. Заедно с кариерата на актриса, се превръща и в един от влиятелните блогъри за лайфстайл. В продължение на три години поддържа сайта „The Tig“ със съвети за хранене, пътувания, спорт, красота, йога, и вдъхновяващи мисли. Закрит е два месеца след годежа ѝ с принц Хари, профилите ѝ в Инстаграм и Туитър, където е изключително популярна, също са изтрити.

Но Мегън избира принц Хари пред всичко това без колебание.

Мегън Маркъл: Да! Всъщност, аз дори едва дочаках да довършиш предложението и попитах - а сега може ли да кажа „да“?

Нейното „да“ идва след година и половина връзка. След първите две срещи, прекарват седмица в Ботсвана и - и за двамата най-романтичния момент между тях. Затова и част от камъка на годежния пръстен е от Ботсвана. Кралицата одобрява Мегън, нейните любими коргита - също. Харесали я от пръв поглед. Има и огромната подкрепа на принц Уилям и Кейт.

;

Животът на Меган преди Хари е под светлините на прожекторите, но не и по страниците на таблоидите. Двамата имат само пет месеца спокойствие, преди светът да разбере за тях.

„В самото начало ударът срещу нас беше толкова силен, бяхме залети от неверни неща направих избор - да не чита нищо - положително или отрицателно, просто нямаше смисъл. Вместо това решихме да използваме цялата си енергия за връзката си, да се отдадем един на друг.“

Меган изглежда готова за новата си роля - на най-необикновената булка в британското кралско семейство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отбелязваме европейския ден за борба със затлъстяването
Отбелязваме европейския ден за борба със затлъстяването
Фестивал на хляба в Пловдив
Фестивал на хляба в Пловдив