Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл заведоха четиримесечния си син Арчи на среща с архиепископ Дезмонд Туту в Кейптаун. Това е първата публична изява на кралското бебе от неговото раждане през май.

© БГНЕС

За радост на наблюдателите, принц Хари и съпругата му Меган влязоха във Фондацията за наследство на Дезмънд и Лия Туту, носещи усмихнатия Арчи.

Семейството кацна в Кейптаун в понеделник за 10-дневно пътуване в Южна Африка и други страни в региона.

Кралското бебе не взе участие в изявите на родителите си, докато не беше заведен на чай с една от емблематичните фигури на антипартейда в Южна Африка.

Архиепископ Туту и съпругата му Лия излязоха да поздравят тримата си гости при пристигането им, а Туту целуна бебето по челото.

Възрастните споделиха асортимент от сладкиши, украсени с думите "мир", "свобода" и "достатъчно е достатъчно" във връзка с протестите срещу насилието между половете, проведени този месец.За Арчи имаше специална бисквита във формата на сърце с изписано негово име.

© БГНЕС
Крачетата на новороденото кралско бебе Арчи като поздрав за Деня на майката

Крачетата на новороденото кралско бебе Арчи като поздрав за Деня на майката

Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл избраха любопитен начин да отбележат американския Ден на майката. Двойката публикува в "Инстаграм" снимка на Ме...