Американският певец и актьор Крис Браун отрече какъвто и да било сексуален контакт с жената, която го обвини, че е била изнасилена от него, предаде Франс прес. Агенцията цитира адвоката на изпълнителя Рафаел Шиш. Крис Браун беше освободен от ареста във вторник вечерта, без да му бъде повдигнато обвинение.

© снимка: БТА / АРХИВ

Младата 25-годишна жена обвини Браун, бодигарда му и един от неговите приятели, че е била изнасилена от тях в Париж в нощта на 15 срещу 16 януари. Вследствие на това 29-годишният Крис Браун и още двама души бяха арестувани, но певецът отрече каквато и да било сексуална връзка с тъжителката.

​Певецът Крис Браун е бил задържан по подозрение в изнасилване

​Певецът Крис Браун е бил задържан по подозрение в изнасилване

Полицията в Париж оповести, че американският певец Крис Браун и други двама души са задържани, след като жена се оплакала, че била изнасилена, предаде...

И тримата бяха освободени, без да им бъде повдигнато обвинение. Но парижката прокуратура изтъкна, че разследването по случая продължава. Крис Браун, който присъства на модните ревюта в Париж в рамките на Седмицата на мъжката мода, ще може да се завърне в САЩ когато пожелае, изтъкна адвокатът му.