Песента "Beautiful Mess", с която България участва тази година в песения конкурс "Евровизия" вече е в ТОП 5 на най-гледаните видеа в YouTube-канала на конкурса. Изпълнението на Кристиан Костов на промоционалния концерт на конкурса в Лондон беше определено, като най-добро от феновете на конкурса. Днес Крис ще пее в Израел.

След успеха в Лондон, късно снощи Кристиан мина по червения килим в Тел Авив, където беше дадено началото на най-голямото промо събитие за Евровизия в Израел.

Кристиан Костов, български представител в песения конкурс "Евровозия" 2017: Много се вълнувам, защото не знам как да се държа пред камерите. Толкова много внимание никога не е имало към мен. За първи път ми се случва нещо подобно. Много се радвам от една страна, от друга съм много притеснен. Не знам къде да гледам, какво да правя, но май се справих.

Крис отново попадна в центъра на медийното внимание и даде няколко интервюта за местни медии и специализирани издания за Евровизия, както и за кореспондента на БНР в Израел. Наложи му се да отговори на още любопитни въпроси и по време на пресконференция, в която взеха участие голяма част от изпълнителите, сочени за фаворити тази година.

Кристиан Костов, заедно с другите участници, посади дърво на свое име в гората на Евровизия, което е знак на уважение и съпричастност към страната домакин и остава като вечен спомен в Израел. Тази вечер Крис ще излезе на една от най-известните сцени в града, за да представи на живо песента си "Beautiful Mess". Следващите спирки от европейската обиколка са Амстердам и Мадрид.