НОВИНИ

Кристиан Костов представя песента си за Евровизия в Тел Авив

Песента "Beautiful Mess", с която България участва тази година в песения конкурс "Евровизия" вече е в ТОП 5 на най-гледаните видеа в YouTube-канала на конкурса. Изпълнението на Кристиан Костов на промоционалния концерт на конкурса в Лондон беше определено, като най-добро от феновете на конкурса. Днес Крис ще пее в Израел.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
17:49, 05.04.2017
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

След успеха в Лондон, късно снощи Кристиан мина по червения килим в Тел Авив, където беше дадено началото на най-голямото промо събитие за Евровизия в Израел.

Кристиан Костов, български представител в песения конкурс "Евровозия" 2017: Много се вълнувам, защото не знам как да се държа пред камерите. Толкова много внимание никога не е имало към мен. За първи път ми се случва нещо подобно. Много се радвам от една страна, от друга съм много притеснен. Не знам къде да гледам, какво да правя, но май се справих.

Крис отново попадна в центъра на медийното внимание и даде няколко интервюта за местни медии и специализирани издания за Евровизия, както и за кореспондента на БНР в Израел. Наложи му се да отговори на още любопитни въпроси и по време на пресконференция, в която взеха участие голяма част от изпълнителите, сочени за фаворити тази година.

Кристиан Костов, заедно с другите участници, посади дърво на свое име в гората на Евровизия, което е знак на уважение и съпричастност към страната домакин и остава като вечен спомен в Израел. Тази вечер Крис ще излезе на една от най-известните сцени в града, за да представи на живо песента си "Beautiful Mess". Следващите спирки от европейската обиколка са Амстердам и Мадрид.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Майки недоволни от лошите условия в детско отделение на благоевградската болница
Майки недоволни от лошите условия в детско отделение на благоевградската болница
Над 3500 дка са залесени в Северна България през 2016 година
Над 3500 дка са залесени в Северна България през 2016 година