НОВИНИ

Кристиан Костов завърши промоционалното си турне в Европа

Три седмици остават до Евровизия. Кристиан Костов завърши промоционалното си турне в Европа. Пред 2 000 души в Мадрид той изпълни кавър на песента "Shape of You" на любимия си изпълнител Ед Шийрън, в дует с испанския представител в конкурса Манел Наваро.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
18:30, 18.04.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Освен че представи песента, с която участва в Евровизия 2017 - "Beautiful Mess", Кристиан Костов изпълни още една. С нея той изненада феновете на конкурса събрали се в Мадрид, за да чуят своите фаворити. Заедно с испанския представител в конкурса Манел Навар - Крис изпълни в дует кавър на песента "Shape of You".

Изпълнението на двамата участници в конкурса предизвика взрив в социалните мрежи. За това и двамата бяха поканени за участие и в музикалното шоу на испанската обществена телевизия.

След концерта в испанската столица Крис отправи още една покана към Манел Наваро - да се присъедини към него в общ видео чат, който беше гледан от над 17 000 души. В страницата на българския изпълнител във Фейсбук Крис и Манел отговориха на въпросите на стотици фенове от цяла Европа и изпълниха на живо още песни на техния музикален идол Ед Шийрън.

Следващите две седмици Кристиан ще посвети на усилена подготовка за песенния конкурс, преди да замине за Киев. След отпадането на Русия от Евровизия 2017, българския представител ще участва във втория полуфинал под нов стартов номер - 15. Според букмейкърите това ще му донесе повече успех!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Забраняват любителския риболов от днес
Забраняват любителския риболов от днес
Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия приветства изборите
Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия приветства изборите