НОВИНИ

Крум Зарков: Готови сме да търсим съдействие по темата със здравеопазването

Депутатът и председател на парламентарната група на БСП за България Крум Зарков каза в студиото на "Денят започва", че от БСП са готови да съдействат на здравния министър, за да може нивото на здравеопазването да бъде подобрено. Относно новоизбраните членове на изпълнителното бюро на БСП, той заяви, че всички те са избрани с мнозинство.

bnt avatar logo
от БНТ
08:13, 15.05.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Крум Зарков, депутат и зам.председател на ПГ на "БСП на България": "Когато чуем, че здравеопазването ни не е било в такова състояние никога, и това аргументирано, значи че е наистина е сериозно. Въпреки, че съм от опозицията, пожелавам на здравния министър да се справи с проблема. Готови сме без предразсъдъци да разгледаме всяко негово предложение. В групата на БСП има изявени медици. Готови сме да търсим съдействие, консенсус и подкрепа по тази тема. Надявам се да е възможно."

По думите на Зарков, новоизбраните членове на изпълнителното бюро на БСП са избрани с мнозинство.

Крум Зарков, депутат и зам.председател на ПГ на "БСП на България": "Не е тайна за никого, как се случват избори в една такава институция. Това са процеси на разговори, договорки и т.н. Именно за това предложихме, по изричното настояване на Корнелия Нинова, председателят да се избира директно от партийните членове. Предложението за заместник-председатели е изключителна отговорност на председателя. Той предлага, а националният съвет одобрява. Всичките предложения бяха приети с голямо мнозинство. Готови сме със състава на изпълнителното бюро и сме готови за много работа."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Неочаквана изненада за посетителите на увеселителния парк Дисниленд в Париж
Неочаквана изненада за посетителите на увеселителния парк "Дисниленд" в Париж
Проф. Коста Костов: Здравеопазването ни е по-зле от всякога
Проф. Коста Костов: Здравеопазването ни е по-зле от всякога