НОВИНИ

Крум Зарков: В БСП има политически сблъсъци между различни хора

Ако методът на работа на ГЕРБ се промени за добро след Цветан Цветанов, толкова по-добре. Така коментира знаковата оставка в най-голямата партия у нас зам.-председателят на ПГ на БСП Крум Зарков. Той беше гост в "Панорама" с анализ за загубата на изборите както и какво е бъдещето на левицата след оставката на лидера Корнелия Нинова.

bnt avatar logo
от БНТ
21:28, 31.05.2019
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Сътресенията в двете големи партии не идват логично, ако погледнем резултатите. ГЕРБ спечелиха, но дадоха свидни жертви не само от ръководството, но и като електорален резултат. БСП загуби, но в същото време се върна в областни градове, където беше отпаднала, коментира Зарков.

Чрез кампанията на БСП се заговори за доходите не само през призмата на европейските минимални заплати, но по принцип за неравенството както вътре в България, така и с неравенството в други страни. допълни социалистът.

По повод загубата на евроизборите, Зарков заяви:

Крум Зарков, зам.-председател на ПГ на БСП: Корнелия Нинова и ръководството бяхме изправени пред избор - да акцентираме, че БСП стои стабилно на терена и има всички основания да влезе в тежък сблъсък на местните избори или да заяви, че явно нещо не достига, за да ангажира достатъчно обществен ресурс, който да донесе търсената промяна. Ние имаме политически сблъсъци между различни хора - БСП не е на никого и не е на една личност, личностите в нея спорят по много теми.

На Корнелия Нинова й трябва да бъде потвърдена в това, което прави. Нека тези, които го оспорват, напълно демократично да влязат в това състезание за лидер, допълни още Крум Зарков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йордан Цонев: Затворихме раната от партията на Местан
Йордан Цонев: Затворихме раната от партията на Местан
Влакът от Пловдив за Одрин тръгва от 1 юни
Влакът от Пловдив за Одрин тръгва от 1 юни