НОВИНИ

Курсисти по актьорско майсторство участват в холивудски продукции

Курсисти от школата на „Ню Бояна" по актьорско майсторство участват в холивудски продукции. Младите актьори са снимали редом със звезди като Никълъс Кейдж и Мила Йовович.

bnt avatar logo
от Ивана Иванова
08:26, 22.02.2018
10838
Чете се за: 00:52 мин.
Още

Шансът им да станат част от снимачната площадка на холивудски филми като #211 с Никълъс Кейдж и Хелбой с Мила Йовович идва след сериозно обучение по актьорско майсторство. Главен ментор в школата на Ню Бояна е Велизар Бинев - българският актьор с най-много холивудски филми в портфолиото си - над 85.

Велизар Бинев, актьор: Това е школа по кино-актьорско майсторство, където учим какво означава това да бъдеш кино-актьор, какви са тънкостите на занаята и основното нещо е, че ние се занимаваме главно с практика.
Александър Карастоянов: Да знаем, че може да правим неща, които виждаме по телевизията, филмите, американското кино.

За Кристина актьорското майсторство е било само мечта. След като започва обучението си в школата, само 2 седмици по-късно заминава в Рим, за да участва в италианската продукция "Обещаният живот".

Кристина Верославова: Имаше снимки и в Рим. Действието се развиваше през 20-те години. И като епоха, като ера това ми е любимото.

След 3-месечния курс по актьорско майсторство в Ню Бояна, идва и държавният изпит: сцена от филм. За Алек и Кристина тя е от „Пътят на промените" с Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет за сложните взаимоотношения между двама съпрузи в младо американско семейство.

Александър Карастоянов: Напрежението между двамата е огромно и начинът, по който темпото на самата сцена, ритъмът на сцената е изключително труден да се поддържа на едно и също емоционално ниво, особено когато се снимат много дубли.

Следващата школа на Ню Бояна започва след месец. Менторите са готови да открият нови млади български таланти и да ги подготвят за световното кино.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Инициативата Капачки за бъдеще дарява кувьоз на болницата в Чирпан
Инициативата "Капачки за бъдеще" дарява кувьоз на болницата в Чирпан
Рисът е изчезнал като животински вид в Осоговската планина
Рисът е изчезнал като животински вид в Осоговската планина