НОВИНИ

Лечението на един тежко пострадал при катастрофа струва 30-50 000 лева

През 2016 г. загиналите по българските пътища са 700, а броят на тежко ранените е между три и пет пъти повече, каза министърът на здравеопазването Николай Петров при откриването на конференцията по пътна безопасност "Мирен договор за българските пътища".

bnt avatar logo
от Източник: БТА
15:34, 05.10.2017
Чете се за: 00:21 мин.
Още
лечението един тежко пострадал катастрофа струва 000 лева

Анализ на Българското дружество по анестезиология и интензивно лечение показва, че лечението на един тежко пострадал при ПТП струва 30 - 50 хил.лв., посочи министърът. Той приветства инициативата на Асоциацията на българските застрахователи и обеща министерството да бъде отговорен партньор в борбата с войната по пътищата и социално-икономическите последици от нея. Следващата седмица министър Петров ще се срещне с председателя на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи Светла Несторова.

В юбилейната конференция участие взеха министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на Комисията по бюджет и финанси към НС Менда Стоянова, председателят на КФН Карина Караиванова и представители на застахователния бизнес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в защита на болницата във Враца
Протест в защита на болницата във Враца
Откриха огнище на антракс в село Трапище
Откриха огнище на антракс в село Трапище