НОВИНИ

Леонардо ди Каприо ще обяви носителката на "Оскар" за най-добра актриса

Световноизвестният холивудски актьор Леонардо ди Каприо ще обяви носителката на "Оскар" за най-добра актриса на тазгодишната церемония по раздаването на златните статуетки, предвидена за 26 февруари, пише Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
21:41, 01.02.2017
Чете се за: 00:25 мин.
Още
леонардо каприо обяви носителката оскар добра актриса

42-годишният Ди Каприо беше удостоен с престижната награда на Американската киноакадемия миналата година в категорията най-добър актьор за играта си в лентата "Завръщането". Неговата колежка Бри Ларсън, която беше удостоена със златната статуетка в категорията най-добра актриса за превъплъщението си в "Стая", ще връчи престижния трофей на най-добрия актьор на 26 февруари.

Водещ на церемонията по раздаването на 89-ите "Оскар"-и ще бъде комикът Джими Кимел. Сред знаменитостите, които ще обявяват носители на "Оскар"-и тази година, фигурират и носителите на приза миналата година в категорията поддържаща роля - Марк Райлънс и Алисия Викандер. Сайтът припомня, че по най-голям брой номинации води лентата "La La Land", с цели 14, като изравни рекорда, поставен навремето от "Титаник".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Десетки хиляди се събраха на протестен митинг в Букурещ
Десетки хиляди се събраха на протестен митинг в Букурещ
Бионсе е бременна с близнаци
Бионсе е бременна с близнаци